ایزولاسیون

عایق فایبرگلاس یک پوشش پلمیری مستحکم و سبک بوده و با خواص برتر، جایگزین بسیار مناسب برای سایر عایق های سنتی می باشد. این پوشش ترک های سطحی را می پوشاند و چسبندگی مناسبی به انواع سطوح سیمانی و بتنی دارد و باعث مقاومت در مقابل عوامل جوی، اشعه UV و همچنین دوام و طول عمر سازه می گردد و بعد از اعمال روی سطح، لایه های مقاومی در برابر نفوذ آب و رطوبت ایجاد می کند و در برابر ترک خوردن ناشی از گرم و سرد شدن مکرر و نشست های ساختمان مقاوم می باشد.
از دیگر مزایای این عایق می توان به ایجاد پوشش یکپارچه و بدون درز، مقاوم در برابر فشار آب بالا، اجرای رنگ روشن و عدم جذب گرما، بهداشتی و بدون آلودگی زیست محیطی در مخازن آب آشامیدنی، سبک بودن (کاهش بار مرده ساختمان)، قابل اجرا بودن بر روی سطوح افقی و عمودی و شیبدار، صرفه جویی در هزینه انرژی ساختمان در فصول گرم سال و … اشاره کرد.
امروزه برای عایق کاری مخازن آب آشامیدنی که معمولاً زیر ساختمان از جنس بتون ساخته می شود، بهترین عایق، فایبرگلاس با فرمول سازگار با مواد غذائی می باشد که بالاترین مزیت استفاده از آن جلو گیری از نفوذ آبهای آلوده به داخل مخزن می باشد.
همچنین فایبرگلاس یک عایق ضد ریشه محسوب می گردد که مورد استفاده در روف گاردن و ایجاد فضای سبز در طبقات است. عایق رطوبتی فایبرگلاس جهت ایزولاسیون بام، سرویس های بهداشتی، آشپزخانه، استخر، سونا، ایزولاسیون پروژه های صنعتی و استخرهای ذخیره آب کشاورزی و حوضچه های پرورش آبزیان، شیروانی ها، ایزولاسیون یکپارچه بر روی سطوح شیبدار و گنبدی، ساخت برج های خنک کننده، کانکس ها و …کاربرد دارد.
فونداسیونِ پروژه های ساختمانی شهرهای همسطح دریا، همیشه در معرض تهدید نفوذ آب های زیرزمینی با ویژگی های اسیدی و قلیایی است که “ایزولاسیون قبل از فونداسیون” قابلیت چشمگیر و قابل توجهی در جلوگیری از نفوذ آب در شهرهای ساحلی داشته و تحولی شگرف در محافظت از بتون آرمه ایجاد کرده است.